Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: Swajuke
Domina: susirašinėjimas, draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: svarstyklės
Gimimo data: spalio 20 d.
Su kuo norėčiau susipažinti: Esu bendraujanti, todel laukiu laiskuciu tik is bendraujanciu zmoguciu... Ir dar didelis prasymas, nesivarginkite rasyti tie kuriems iki pilnos laimes truksta tik sexo ir nuotikiu ieskotojai nesivarginkite... Bendrauju tik su vyresne publika. Jaunesni nei 44m vyrukai nerasykit... tikrai nesivarginsiu ir neatsakysiu...
Anketos statistika
Populiarumas: didelis tarp panašių narių
Atsakė: beveik niekam
Prisijungta: prisijungusi
Paskutinis veiksmas: prieš 1 val.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!