Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: Hermis
Domina: draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: svarstyklės
Gimimo data: spalio 3 d.
Muzika: Instrumentine, hause, klasika, vokalas...
Knyga, filmas: Urantija
Sporto šaka: Bushido
Hobis, pomėgiai: Aviacija, filosofija, psichologija, senoves egipto mokymas ir Hermeso trismegisto mokykla.
Charakteris: Kantrybe ir ismintis turetu mus lydeti visuose musu projektuose. Ne isimtis ir dvieju zmoniu santykiai. Tik dedant pastangas abiems kartu galima sukurti geriausia buda bendrauti, augti ir prislifuoti savo charakterius lyg akmenelius ant juros kranto.
Su kuo norėčiau susipažinti: Su kvaila, stora ir sena ragana. Protiškai ir dvasiškai atsilikusia - kad nesinoretų sekso, būti kartu ir jokių projektų. Sėdėti su ja užsidarius kokioje šuns būdoje ir į pilvą kimšti viska kas papuola. o dar labai svarbu kad kuo daugiau pinigų mums Dievas siųstų! nieko neveiktume pasijustume rojuje...
Anketos statistika
Populiarumas: vidutinis tarp panašių narių
Atsakė: daugumai
Prisijungta: prieš mėnesį

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!