Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: Kristina
Domina: susirašinėjimas, draugystė
Zodiakas: šaulys
Gimimo data: gruodžio 15 d.
Muzika: Visi 70's, Pink Floyd, Def Leppard, ACDC, Queen, Jeff Buckley, Sparks, Sixto Rodriguez, Kiss, Depeche Mode, Supertramp, The Beatles, Eurythmics, David Bowie, Syd Barret, Muse, The Rolling Stones, Devo. Taip pat klasika ir psichodelika.
Knyga, filmas: Knygos -A. Tapinas " Vilko Valanda", A. Doerr "Neregimoji šviesa", A. Škėma "Balta drobulė". Filmai - "The Immigrant", "August : Osage County", "Melancholia" ir taip toliau.
Sporto šaka: Miegojimas.
Hobis, pomėgiai: Būti su draugais. VALGYTI.
Su kuo norėčiau susipažinti: Norėčiau susipažinti su įdomiais ir turinčiais ką pasakyti žmonėmis Raštingumas būtų labai didelis privalumas. Ir nesiteisinkit man savo tautybėmis, pati nesu "gryna" lietuvė, bet rašyt per 12 metų mokykloje kažkaip išmokau Po trijų sakinių su jumis kavos gerti nebėgsiu, kitaip visą dieną tik tą ir veikčiau. Taigi jei sakau "ne" į jūsų naiviai greitą pasiūlymą, tiesiog supraskit, kad daugiau negu "ne" jūs ir nesat verti. Gal kažkam dėl to pasirodysiu pasikėlusi, bet viso labo esu realistė ir tikiu, kad verta susitikti tik su tais, su kuriais rišasi normali kalba, o ne pakalbėjimas apie orą Aš nesu pikta, nesu nelaiminga ar dar kokia. Tiesiog mėgstu galvoti galva, o ne užpakaliu ir iš gyvenimo siekiu daugiau nei baliaus prie ežero ar degtinės butelio. Ir nesiūlykite man pinigų, pati uždirbu, nesiskundžiu Geriau aukokite vaikų namams ir reabilitacijos centrams. Aš turiu gyvenimą, amžinai prie kompiuterio nesėdžiu. Programėlę turiu telefone ir ja pasinaudoju, kai yra laiko. Todėl nereikia įsižeisti ir jei neatrašau kai būnu online. Esu draugiška, bet jeigu tu man nepatiksi, aš tau tai pasakysiu. Negaiškime laiko, sutariam? Tai tiek. Tikiuosi dar liks žmonių, kurie perskaitę viską norės pakalbėti.
Anketos statistika
Populiarumas:
Atsakė: beveik niekam
Prisijungta: prieš mėnesį

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!