Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: Deborah
Domina: susirašinėjimas, draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: žuvys
Gimimo data: kovo 8 d.
Muzika: Įvairi. Nesu didelė metalo/roko bei rusiškos muzikos gerbėja.
Charakteris: Ramaus būdo
Su kuo norėčiau susipažinti: Turintys vaikų, vedę, nuotykių ieškotojai, gėjais besipiktinantys, tradiciniai konservai, raumenų kalnai, despotiški kontrolieriai bei nemėgstantys kačių nedomina. Jei esi messy hoarderis, savo beverčio šlamšto nesugebantis susitvarkyti, naujovių nemėgstantis, gyvenamas erdves netvarkingomis dirbtuvėmis bei sandėliais paverčiantis kaupikas bei saugai savo gyvybę - apeik šią anketą. Jei santykiuose mėgsti konkuruoti su mergina prie veidrodžio - apeik šią anketą. Jei esi prisižiūrintis, mėgsti make-up ar esi bi - ne kliūtis. Jei esi narcas, mėgsti love trikampius ar tiesiog esi gay, kuris ieško vaikui motinos - apeik šią anketą. Tik: mamiški, globėjiški, jaukus vyrai.
Anketos statistika
Populiarumas: labai didelis tarp panašių narių
Atsakė: mažumai
Prisijungta: prieš 28 min.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!