Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: dezavu
Domina: pažintys nedomina
Zodiakas: ožiaragis
Gimimo data: sausio 18 d.
Muzika: Lietuviška, rusiška, techno
Knyga, filmas: Dramos, komedijos, siaubo
Sporto šaka: Biliardas, boulingas, vandens sportas
Hobis, pomėgiai: <img src="//img.draugas.lt/images/ikoneles/15-11.gif" alt="" />
Charakteris: Draugiškas, ištikimas, pavydus
Su kuo norėčiau susipažinti: Plachesh? Plachiu... :‘ ( I za menia? Nevazno... Slioz ne nado... Pochemu? Vsio ravno ja vnov uidu... Nu, zachem? Ja ved takoi... Ti uidiosh apiat k drugoi? Da uidu ne plach malishka... Ne vernioshsia bolshe? Net glupishka... Ti igral somnoi priznaisia? Zizn igra, neudivlaisia... VISAS MUSU GYVENIMAS- DIDELIS BALIUS Parodyk man kelia i mazyte sali, kuriuoje gyvena jausmai, sugebek mame priimti tokia, kalta ir nekalta, tokia kokia esu. Pamylek mane visokia ir aistringa ir tylia, ir gera ir bloga. Atskleisk man tai, ko nieks dar nera man parodes. Nustebink mane... irodyk, kad siam pasauli egzistuoja tyrybe... sita viska jau turiu...
Anketos statistika
Populiarumas:
Atsakė: beveik niekam
Prisijungta: prieš mėnesį

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!