Draugas

Pažintys

Prisijungti

Registruokis!

Narių paieška

Ar norėtum susitikti?

Laimingos istorijos

Pramogos

Žaidimai

Fortūna

Protų mūšiai

Fotogalerijos

Juokeliai

Forumas

Skelbimai

Sveikinimai

Vietovė
Apie mane
Domina: draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: skorpionas
Gimimo data: lapkričio 21 d.
Muzika: Ivairi
Su kuo norėčiau susipažinti: Esu nuosirdi, paprasta, bet ne prasta, nesu cia del kazkokiu fake komplimentu ar demesio, nesivarginkit vede ir nuotykiu ieskotojai", manau mane ras zmogutis, kuris iesko drauges ne tik kunui, bet ir sielai, nedomina susirasinejimai per atstuma, tik nuosirdus tikri rimti santykiai tarp 2 zmoniu ir laikas kartu
Anketos statistika
Populiarumas: didelis tarp panašių narių
Atsakė: mažumai
Prisijungta: prieš 16 val.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!