VIP Silver
Vietovė
Apie mane
Domina: draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: dvyniai
Gimimo data: birželio 8 d.
Muzika: Pagal nuotaika? isties labai ivairi ka jau ka o muzikos man reikia
Knyga, filmas: Nenuobodus. svarbiause but ziuret filmus su kuo
Sporto šaka: Ilgi vaikšciojimai ir seip judejimas
Hobis, pomėgiai: Aktyvus poilsis, gamta, jura, pasivaikšciojimai, muzika, romantiski pasisedejimai, pokalbiai ir aplamai bendravimas su maloniais zmonemis
Charakteris: Jei su manim elgesi grazei galiu but ir angelu. bet jei priesingai tai normalu kad uz save kartais reikia pastovet. seip megstu pozityvius zmones. salia negatyviu man istie per sunku buna. esu kiek jautri, nuosirdi, atvira, linksma, bendraujanti
Su kuo norėčiau susipažinti: Su idomiu, paprastu zmogum kuris isties dar gyvenime tikisi surast salia saves kazka. nuotykiu sori neieskau? Norisi dar gyvenime mylet ir but milima. ieskau zmogaus kuris dar tiki meile, kuriam dar kazko gyvenime nori o ne tik egzistuot.
Anketos statistika
Populiarumas: labai didelis tarp panašių narių
Atsakė: daugumai
Prisijungta: prisijungusi
Paskutinis veiksmas: prieš 1 val.
Registruota: per pastarąsias 30 dienų

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!