Vietovė
Apie mane
Domina: draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: vandenis
Gimimo data: sausio 21 d.
Muzika: Rod stewart, Depeche Mode, ELO, Bryan Adams, Genesis, AC/DC, Reamonn...
Knyga, filmas: Veiksmo, komėdijos, istoriniai, dokumėntika.
Sporto šaka: Sporto klubas.
Hobis, pomėgiai: Gamta, muzika, kelionės.
Charakteris: Draugiškas, nuoširdus, tolerantiškas. Manau atitinku savo zodiaką, Vandenį.
Su kuo norėčiau susipažinti: Domina rimti santykiai. Nebeturiu laiko trumpalaikiams susitikimams, romanams. Noriu likusį gyvenimą praleisti su mylimu ir mylinčiu žmogumi. Tad jei tu, kaip ir aš, jautiesi vieniša ir nusprendei kurti naujus santykius, parašyk, maloniai atsakysiu. Labai patinka lieknos arba vidutinio sudėjimo, jaunatviškai atrodančios moterys. Kartais verta ilgai, ilgai nerasti, kad pagaliau rastum būtent tai, ko tikrai ieškojai... Nesuprantu tu, kurie net savo nuotrauką bijo įkelti. Nenoriu bendrauti su šešėliais, gėlytėmis, šuniukais, katinėliais...
Anketos statistika
Populiarumas: didelis tarp panašių narių
Atsakė: visiems
Prisijungta: prieš 30 min.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!