VIP Silver
Vietovė
Apie mane
Domina: susirašinėjimas, draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: svarstyklės
Gimimo data: spalio 12 d.
Muzika: Electronica, rnb, soul, funk, rock, jazz, hip hop, indie
Knyga, filmas: Tarkovskio Stalker, 12 angry men, Interstellar, Pulp fiction... Nekomerciniai ir komerciniai
Hobis, pomėgiai: Filmai, muzika, kalbos, kelionės, literatūra, menas, mada, kultūros, psichologija, dizainas
Charakteris: Nedaugžodžiauju, bet sakau esmę, tad su manim aišku ir ramu. Esu švelni ir dėmesinga, tad jaukumas bendravime bus. Sugebu nustebinti. Privengiu masių, renkuosi alternatyvą. Mėgstu apsikabinti, myliu šunis, dievinu keliones. Filmų ir muzikos fanatė. Gerietiško charakterio. Vertinu gyvenimo išmintį, draugystę. Ieškau artimo draugo augti, džiaugtis, atrasti, svajoti, keliauti ir būti kartu.
Su kuo norėčiau susipažinti: Su nebijančiu įsipareigoti ilgalaikei draugystei
Anketos statistika
Prisijungta: prisijungusi

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!