Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: Safaris
Domina: susirašinėjimas, draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: vandenis
Gimimo data: sausio 23 d.
Su kuo norėčiau susipažinti: Leisk man pasakyti tai ką, tu jau žinai. Pasaulis nėra vien saulė ir vaivorykštės. Tai labai nedora, baisi vieta ir nesvarbu koks stiprus esi, jis privers tave klūpoti ir vers tai daryti tol, kol tu leisi. Nei tu, nei aš, nei kas nors kitas taip stipriai netrenks kaip gyvenimas. Nėra svarbu kaip stipriai gali trenki. Svarbu kaip stipriai gali trenkti tau, o tu vis vien judėsi į priekį; svarbu kiek gali ištverti ir judėti į priekį. Štai kaip laimima. Dabar, jei žinai ko esi vertas eik ir pasiimk tai. Bet turi būti pasiruošęs priimti smūgius ir nerodyti pirštais sakydamas, kad nesi ten kur turėtum būti dėl jo, jos ar bet ko kito. Taip daro bailiai ir tu nesi vienas iš jų. Tu geresnis už juos! Aš visuomet tave mylėsiu, kad ir kas beatsitiktų. Kad ir kas benutiktų. Tu mano sūnus ir mano kraujas. Tu geriausias dalykas mano gyvenime. Bet kol nepradėsi tikėti savimi - neturėsi gyvenimo. Tu turi noret atrast kita puse.
Anketos statistika
Populiarumas: labai didelis tarp panašių narių
Atsakė: visiems
Prisijungta: prieš 50 min.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!