VIP Silver
Vietovė
Noriu susipažinti
Jei tu myli tiesą, atvirumą, draugiškumą, Dievą... Jei turi savy vertybes... Jei nerūkai ir alkoholio nevartoji... Jei nebijotum dar vesti mylimą moterį... Jei tiki, kad niekas veltui nevyksta, parašyk...
Apie mane
Domina: draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: žuvys
Gimimo data: vasario 21 d.
Muzika: Nuo klasikos iki pop
Knyga, filmas: KNYGOS: Biblija. Atperkanti meilė. Penkios meilės kalbos. Alchemikas. Mažasis princas. FILMAI: Paremti tikrove... Priverčiantys susimąstyti ar jaustis romantiškai, ar pasijuokti...
Sporto šaka: Krepšinis... Vaikščiojimas...
Hobis, pomėgiai: Knygos, rašymas, teatras, krepšinis, kulinarija, gamta, muzika...
Charakteris: Išmokau atleisti ir paleisti... Esu empatiška, draugiška, supratinga... Skruostuose patekėjo viltinga saulė, Jos vardu manęs tikrai nevadinai... Lūpose dar neužgimusi meilė, Nors jausmą žinau atmintinai... Galvoje dūzgia minčių spiečius, Šypsausi nuo medaus mintyse... Jei tik galėčiau, dabar pat paliesčiau Tavo sielą savo širdies ranka... Tu toli kaip žvaigždyno šviesa, O norėčiau, kad būtum visai šalia... Nežinau, ar padės susitikt Visata, Bet laukiu tavęs, paskutine meile mana...
Anketos statistika
Populiarumas: labai didelis tarp panašių narių
Atsakė: visiems
Prisijungta: prieš 3 val.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!