Vietovė
Noriu susipažinti
Su vyrišku, stabiliu, laisvu žmogumi partnerystei, nuoširdžiai draugystei, laisvam laikui kartu. Vedę, įsipareigoję, žemesni 1,80m ar jaunesni nei 40metų nesivarginkite. Neatsakau. Sūnų aš turiu, tad nebūsiu jums mama, globėja, mokytoja.
Apie mane
Pseudonimas: Ji
Domina: susirašinėjimas, draugystė
Zodiakas: avinas
Gimimo data: balandžio 1 d.
Muzika: Pagal nuotaiką, bet visada su muzika.
Knyga, filmas: Paskutinis matytas kinas "Geriausi mūsų metai", knyga " Karo nuotaka"
Sporto šaka: Judėjimas
Hobis, pomėgiai: Gyventi ir tuo džiaugtis
Charakteris: Jį tikrai turiu. Asmenybės tipas-ESFJ-A
Anketos statistika
Populiarumas: didelis tarp panašių narių
Atsakė: mažumai
Prisijungta: prieš 3 val.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!