VIP Silver
Vietovė
Noriu susipažinti
Vieniša. Norėčiau sutikti rimtą, rūpestingą, geros širdies žmogų, kuriam nesvetima jausti, gerbti, kurti ilgalaikį santykį su moterimi, kuri atsakys tuo pačiu. Ką dar galėčiau pridurti... Mhm. Gyvenu Klaipėdos mieste, dirbu. Namie auginu storą, didelį katiną nulėpusiom ausim Kartu su manimi gyvevena mano 17 - metė dukra. Mėgstu ramybę, na kam jos nereikia .. paminu dviratį, paskaitau, pasivaikštau Klaipėdos senamiesčiu, dažniau aplankau Dreverną ir Svencelę... buvo laikas nemažai keliavau...Nieko nuostabaus. Nepasinėrus į kraštutinumus, neieškau idealo, nesu ideali.
Apie mane
Domina: draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: svarstyklės
Gimimo data: spalio 15 d.
Muzika: Sielai.
Charakteris: Atsakinga, rami, moteriška, rimta.
Anketos statistika
Populiarumas: labai didelis tarp panašių narių
Atsakė: daugumai
Prisijungta: prieš 1 val.
Dovanos

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!