Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: Neri
Domina: susirašinėjimas, draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: avinas
Gimimo data: balandžio 14 d.
Muzika: Rusiška, šokių, reggaeton. Tokia kuri pakelia nuotaiką, kuri kaip reikiant veža
Knyga, filmas: Dokumentika, dramos, istoriniai, komedijos, komiksai, melodramos, nuotykiai, poezija, veiksmo... psichologija, asmenybių tyrinėjimas, analizė
Sporto šaka: Šokiai, online treniruotės, sportas, aktyvus sportas su šunimis, pasivaikščiojimai, greitas ėjimas
Hobis, pomėgiai: Teatras, kinas, burtai, knygos, psichologija
Charakteris: Priklauso, kaip elgsis su manim, aš atsakysiu tuo pačiu... kas tikrai nedomina pirmos pažintys be bendravimo kurios eina per lovą, pradžioj reali pažintis, bendravimas, o tada jausmai nuves iki lovos, nes tai darom ne su bet kuom, ne bet kur, ne bet kada ir ne belen kaip
Su kuo norėčiau susipažinti: Su tikrais vyrais kurie į pirmą pasimatymą ateina su rožių puokšte ir kavos puodelis kavinėj, jei žiūri į gyvenimą rimtai, matai manyje bendro gyvenimo partnerę neatsisakysiu kartu papusryčiaut, papietaut ar pavakarieniaut nes romantika dar niekam nepakenkė... kadangi pažinčių svetainė būtų malonu jei pažintis vyktų su asmenybėm, ne su kūnais, seksas nebevaidina pagrindinės rolės todėl man asmeniškai tai neaktualu, netinka visi keliai laisvi
Anketos statistika
Populiarumas: didelis tarp panašių narių
Atsakė: daugumai
Prisijungta: prisijungusi
Paskutinis veiksmas: prieš 1 val.

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!